OM

Ordförande™Gruppen, grundad av dr. Yang Dawei, en expert inom ”National Titusen Talents Plan”, har sitt huvudkontor i Wujiang District, Suzhou, 100 km från Shanghai, Kina. Jiang Su Thinkre.™™™Ordförande™Ordförande™Ordförande™Ordförande™™™™™

visa mer

PRESSRUM

Vilka egenskaper är den bästa PEM för vattenelektrolys från Kina

Bästa PEM för vattenelektrolys från Kina är en membranprodukt som används för vattenelektrolys för att producera väte. som använder ett protonbyte membran som huvudmaterial.

2023-08-08 visa mer

Kan PFSA Proton utbyte membran revolutionera elektrokemiska tillämpningar

Den höga protonledningsförmågan och låga elektriska motstånd hos PFSA protonbyte membran bidrar också till att förbättra energikonvertering eft Effektivitet i elektrokemiska reaktioner.

2023-07-31 visa mer

Vilka egenskaper är den bästa PEM för vattenelektrolys från Kina

Bästa PEM för vattenelektrolys har också god kontrollbarhet och anpassningsförmåga. Produktens storlek och form kan anpassas efter kundernas behov för att anpassa sig till olika vattenelektrolysutrustning.

2023-07-24 visa mer

Konstruera standarder och specifikationer som är lämpliga för Kinas IT-tjänst drift med SPS som kärna

Därför, Gruppen kommer att fortsätta att fokusera på att främja e-handel och informationsprocessen för kinesiska små och medelstora företag. fortsätta innovation och kontinuerligt införa fler och bättre tjänster, för att bygga ett smart kinesiskt företag och bli en smart entreprenör!

2023-04-18 visa mer

visa mer