Rreth nesh

Thinkres™Grupi, i themeluar nga dr. Jang Dawei, një ekspert i "Plani kombëtarë i dhjetë mijë talenteve", është i selisë në qarkun Wujiang, qytetin Suzhu, 100 km larg nga Shanghai, Kina. Jiang Su Thinkres™Membrane Material Co., Ltd, (baza e prodhimit 1), një degë e plotë e Thinkres™Grupi, u themelua në Huai'An, provincën Jiangsu në vitin 2008. Me më shumë se dhjetë vjet përvojë në kërkimin, zhvillimin dhe prodhimin e membranës së joonit perfluorine, Thinkres™Grupi është një nga ndërmarrjet më të hershme që kuptojnë industrializimin e membranës së shkëmbimit të protonit të perfluorine në Kinë. Që nga ngritja e saj dhe fitoi një seri nderim nëpërmjet përpjekjeve, si ndërmarrjet e lartë teknologjike Kombëtare, Ndërmarrja e specializuar e "Gjigantë e Vogël" Kombëtar, Ndërmarrje e Suzhu Unicorn, Çmimi i Shkencës dhe Teknologjia e Provinës Jiangsu, Prodhimi i ri kryesor Kombëtar, Medal i Zeburit për ekspozitën e Patatit Ndërkombëtar dhe kështu me radhë. Thinkres™Ka ndërmarrë një numër detyrash të mëdha të qeverisë dhe projekteve mbi nivelin krahinor, të tilla si Fondi i Innovacionit të SME të Ministrisë së Shkencës dhe Teknologjit, transformimi i sukseseve të mëdha shkencore dhe teknologjike, Plani i mbështetjes së Shkencës dhe teknologjike të provincës Jiangsu, Plani i Kërkimit dhe zhvillimit kryesor i provincës Jiangsu, Etj. Qendra e kërkimit dhe zhvillimit e kompanisë ka marrë një numër platformesh inovacioni mbi nivelin krahinor, të tilla si Qendra Teknologjie e ndërmarrjes së provincës Jiangsu dhe Baza e Praktikimit të Innovacionit Postdoctoral të provincës Jiangsu. Teknologjia dhe inovacioni janë forca e zhvillimit të ndërmarrjes. Thinkres™Zotëron më shumë se 40 patenta teknike në membranë jonike perfluorine, dhe personeli i R&D llogaritet për më shumë se gjysma e numrit total të punonjësve. Thinkres™Ekipi i kërkimit dhe zhvillimit i është dhënë një seri nderimesh të tilla si "Talenti i ndërmarrjes dhe innovacionit të Jiangs Provinë "," Ekipi i Innovacionit dhe i provincës së Jiangsu "," gjashtë talente më të lartë e provincës Jiangsu," 333 e nivelit të lartë Tallet e provincës Jiangsu, " Sipërmarrje dhe talenti i Innovacionit i Ministrisë së Shkencës dhe Teknologjit", "Planë kombëtare 10,000 njerëzve" dhe kështu me radhë. Thinkres™Ka krijuar pesë laboratorë, duke përfshirë zgjedhjen dhe vlerësimin e materialit të papërpunuar, përgatitjen e lëngjes materiale me membrane, përgatitjen e membranës, Testimi i përfaqësimit të membranës dhe analiza e aplikimit të membranës. Për një kohë të gjatë, Thinkre.™Ka kryer bashkëpunimin teknik me Akademinë Kineze të Shkencave, Universiteti i Xiamen, Universiteti i Teknologjisë Kimike në Pekin, Universitetin Changzhu dhe kështu, dhe ngriti një departament të informacionit globalizuar për të mbajtur ritmin me zhvillimin e fundit të teknologjisë botërore të membranës. Gjatë gjithë kohës, njerëzit e Thinkres.™Gjithmonë kanë qenë duke u përmbajtur vlerat thelbësore të "Innovacionit, Krijimit dhe Krijimit" dhe konceptin e ndërmarrjes e "Kullimit, Shërbimi dhe Win-Win", duke ndërtuar markën e Thinkres.™Me frymën e mjeshtërisë, duke ndjekur bashkëpunimin me institucionet teknike të përparuara të vendit dhe të huaja, dhe duke kërkuar zhvillimin e përbashkët, Që ta bëjmë Thinkren™Kontributi në rrugën e ri të energjisë së botës!

Shih më shumë

Lajme

Cilat janë karakteristikat e PEM më të mirë për Elektrolizën Uji nga Kina

2023-08-08 Shih më shumë

A mund të revolucionizohet aplikimet elektrokimike

2023-07-31 Shih më shumë

Cilat janë karakteristikat e PEM më të mirë për Elektrolizën Uji nga Kina

PEM më i mirë për Elektrolizën e ujit ka gjithashtu kontrollueshmëri dhe përshtatshmëri të mirë. Madhësia dhe formën e produktit mund të nxjerrin parasysh nevojat e klientëve për t’u përshtatur me pajisjet e ndryshme të elektrolizës së ujit.

2023-07-24 Shih më shumë

Ndërtimi i standardeve dhe specifikimeve të përshtatshme për operacionin e shërbimit IT të Kinës me SPS si thelb

Prandaj, Grupi do të vazhdojë të përqëndrohet në nxitjen e procesit të e-tregtisë dhe informatizimit të ndërmarrjeve të vogla e të mesme, vazhdoni të novasoj dhe të futni vazhdimisht më shumë dhe shërbime më të mira, për të ndërtuar një ndërmarrje të zgjuar kineze dhe të bëhet sipërmarrës i zgjuar!

2023-04-18 Shih më shumë

Shih më shumë