O NAS

Thinkre.™Skupina, ustanovil dr. Yang Dawei, strokovnjak za načrt „Nacionalni deset tisoč talentov“, je sedež v okrožju Wujiang, mestu Suzhou, 100 km od Šanghaja, Kitajska. Jiang Su Thinkre.™™™Thinkre.™Thinkre.™Thinkre.™Thinkre.™™™™™

Poglej več

NOVICE

Kakšne so značilnosti najboljšega PEM za vodno elektrolizo iz Kitajske?

Najboljši PEM za vodoelektrolizo iz Kitajske je membranski proizvod, ki se uporablja za elektrolizo vode za proizvodnjo vodika, ki kot glavni material uporablja membrano izmenjave protonov.

2023-08-08 Poglej več

Lahko PFSA Proton menjalna membrana revolucionira elektrokemične aplikacije.

Visoka prevodnost protonov in nizka električna upornost PFSA protonske izmenjave membrane pomaga tudi izboljšati pretvorbo energije učinkovitost elektrokemičnih reakcij.

2023-07-31 Poglej več

Kakšne so značilnosti najboljšega PEM za vodno elektrolizo iz Kitajske?

Najboljši PEM za vodno elektrolizo ima tudi dobro nadzorno in prilagodljivost. Velikost in obliko izdelka je mogoče prilagoditi glede na potrebe strank, da se prilagodijo različni opremi elektrolize vode.

2023-07-24 Poglej več

Izgradnja standardov in specifikacij, primernih za delovanje IT storitev Kitajske s SPS kot jedro

Zato, Skupina se bo še naprej osredotočila na spodbujanje procesa e-trgovanja in informatizacije kitajskih malih in srednje velikih podjetij, še naprej inovativnost ter nenehno uvaja več in boljše storitve, tako, da bi zgradili pametno kitajsko podjetje in postal pameten podjetnik!

2023-04-18 Poglej več

Poglej več