за нас

Тенкре.™Група, основана од Др. Јанг Довеи, експерт на „Националниот план на Десет илјади таланти“, е со седиште во округот Вуџианг, градот Сузухо, 100 километри од Шангај, Кина. Џанг Су Thinkre.™Мембранe Material Co., Ltd, (продукцијална база 1), со целосна сопственост на Thinkres™Група, која е формирана во Хуаи'Ан, провинцијата Јангсу во 2008 година. Со повеќе од десет години искуство во истражувањето, развојот и произведувањето на перfluorinated јон мембраната, Thinkre.™Групата е една од најраните претпријатија што ја сфати индустриализацијата на мембраната за протонска размена во Кина. Од неговото формирање, и стекна серија чест преку напори, како Националниот високо-технологски претпријатија, Националната специјализирана и специјална претпријатија, Сучхоун Уникорн претпријатија, наградата на науката и технологија на Јангсу, Националниот нов производ, Златен медал за меѓународна инвентивна изложба и така натаму. Тенкре.™Презеде голем број големи владини задачи и проекти над провинциското ниво, како СМЕ иновативен фонд на Министерството за наука и технологија, Јанингсу, голема трансформација на научни и технолошки достигнувања, Планот на науката и технологија за поддршка на провинцијата Јангсу И итн. Центарот за истражување и развој на претпријатието доби голем број иновациски платформи над провинциското ниво, Центарот на претпријатијата на Јангсу, и базата за практична инновација на провинцијата Јангсу. Технологијата и иновацијата се сила на развојот на претпријатијата. Тенкре.™Има повеќе од 40 технички патенти на јонски мембрани, и персоналот на Р иД сочинуваат повеќе од половина од вкупниот број на вработени. Тенкре.™Истражувачкиот тим и развој доби серија почести како што е „Предемисија и иновација талент на Јангс Провината “,„ Иновациите и иновациски тим во провинцијата Јангсу “,„ шест највисоки таланти на провинцијата Јангсу “,„ 333 високо ниво Таленти на провинцијата Џангсу, Претприемништво и иновациски талент на Министерството за наука и технологија, „Националниот план на 10.000 луѓе“ и така натаму. Тенкре.™Воспоставил пет лаборатории, вклучувајќи ги и изборот и оценување, подготвување на течност на мембрани, подготвување на мембрани, Тестирање на мембрана и тестирање на апликацијата за мембрани. Долго време, Thinkre.™Врши техничка соработка со кинеската академија на науката, Универзитетот на Кјамен, Универзитетот на хемикалниот универзитет во Пекинг, Универзитетот Чангхоу и т.н. и формира глобализиран информациски оддел за да одржи чекор со најновиот развој на глобалната технологија на мембрани. Засекогаш, луѓето на Тинкре.™Секогаш се придржуваат на основните вредности на „Иновација, креативност и создавањето“ и концептот на претпријатието „Квалитет, Служба и Win-Win", изградувајќи го брендот на Thinkre.™Со духот на занает, соработка со домашните и странските технички институции, и барање заеднички развој, За да го направиме Thinkre.™Придонес за новиот енергетски иновации во светот!

Гледај Повеќе

Вести

Кои се карактеристиките на најдобрата ПЕМ за електролиза на вода од Кина.


Мембраната за размена на ПФСА би можела да револуционира електрохемички апликации.

Високата протонска водичност и ниска електрична отпор на протонската мембрана на ПФСА, исто така, помага во подобрувањето на енергетскиот преобрана Во електрохемиски реакции.


Кои се карактеристиките на најдобрата ПЕМ за електролиза на вода од Кина.

Најдобриот ПЕМ за електролиза на водата, исто така, има добра контролираност и прилагодливост. Големината и обликот на производот може да се прилагоди според потребите на клиентите за да се приспособат на различна електрична опрема на вода.


Конструирање стандарди и спецификации соодветни за операцијата на ИТ услуга на Кина со СПС како јадрот

Затоа, Групата ќе продолжи да се фокусира на промовирањето на процесот на е-трговија и информатизација на кинески мали и средни претпријатија, Продолжување на иновациите и постојано воведувате повеќе и подобри услуги, За да изгради паметна кинеска претпријатија и да стане паметен претприемач!


Гледај Повеќе