O NAMA

Thinkre.™Grupa, osnovao je dr. Yang Dawei, stručnjak za „Nacionalni deset tisuća talenta”, sjedište u Wujiang District, Suzhou, 100 km od Šangaja, Kina. Jiang Su Thinkre.™U skladu s člankom 4. stavkom 1.™Grupa, osnovana je u Huai'An, pokrajini Jiangsu 2008. godine. ™Thinkre.™Thinkre.™Thinkre.™Thinkre.™™™™™

vidi više

VIJESTI

Koje su karakteristike najboljeg PEM za vodenu elektrolizu iz Kine

Najbolji PEM za vodenu elektrolizu iz Kine je membranski proizvod koji se koristi za elektrolizu vode za proizvodnju vodika, koja koristi membranu za razmjenu protona kao glavni materijal.

2023-08-08 vidi više

Može li PFSA Proton razmjena membrana revolucionirati elektrokemijske aplikacije.

Visoka provodljivost protona i niska električna otpornost PFSA protonske razmjene membrane također pomažu u poboljšanju energetske konverzije efe Učinkovitost elektrokemijskih reakcija.

2023-07-31 vidi više

Koje su karakteristike najboljeg PEM za vodenu elektrolizu iz Kine

Najbolji PEM za vodenu elektrolizu također ima dobru kontrolu i prilagodljivost. Veličina i oblik proizvoda može se prilagoditi prema potrebama kupaca za prilagodbu različitoj opremi za elektrolizu vode.

2023-07-24 vidi više

Izgradnja standarda i specifikacija pogodnih za kinesku IT uslugu s SPS kao jezgro

Stoga, Grupa će nastaviti usredotočiti na promicanje procesa e-trgovine i informatizacije kineskih malih i srednjih poduzeća, i dalje inovacija te stalno uvođenje više i boljih usluga, kako bi izgradio pametni kineski poduhvat i postao pametan poduzetnik!

2023-04-18 vidi više

vidi više