TIETOJA

Thinkre.™Yhdistynyt kuningaskunta Yang Dawei, kansallisen kymmenen tuhannen Talents Planin asiantuntija, on pääkonttori Wujiangin alueella Suzhoun kaupungissa, 100 km päässä Shanghaista, Kiinasta. Jiang Su Thinkre.™Membrane Material Co., Ltd (tuotantoperusta 1), Thinkren kokonaan omistama tytäryhtiö™Ryhmä, perustettiin Huai'An, Jiangsun maakunnassa vuonna 2008. Yli kymmenen vuoden kokemus perfluoritujen ionimulageiden tutkimuksesta, kehittämisestä ja valmistuksesta, Thinkre.™Ryhmä on yksi varhaisimmista yrityksistä, jotka ymmärtävät teollistumisen perfluoritu protoninvaihdon kalvon Kiinassa. Sen perustamisesta lähtien. Kansallinen erikoistunut ja erityinen "Little Giant" Enterprise, Suzhou Unicorn Enterprise, Jiangsu provinssi Tieteen ja teknologian palkinto, Kansallinen avain uusi tuote, kulta-mitali kansainväliselle keksintö Patent-näyttely ja niin edelleen. Thinkre.™On toteuttanut useita suuria hallituksen tehtäviä ja hankkeita maakunnan tason yläpuolella, esimerkiksi tiede- ja teknologiaministeriön pk-yritysten innovaatiorahasto,Jiangsun maakunnan suurten tieteellisten ja teknologisten saavutusten muutos, Jiangsun maakunnan tiede ja teknologia, Jiangsun maakunnan avain tutkimus- ja kehityssuunnitelma, Jiangsun maakunnan massa-innovaatioryhmä, Jne. Yhtiön tutkimus- ja kehittämiskeskus on saanut useita innovaatioalustoja maakunnan tason yläpuolella. Kuten Jiangsun maakunnan yritysten teknologiakeskus ja Jiangsun maakunnan postitohtorin innovaatiopohja. Teknologia ja innovaatio ovat yritysten kehittämisen liikkeellepaneva voima. Thinkre.™Omistaa yli 40 teknistä patenttia perfluoroituihin ioninkulmiin, ja T&K-henkilöstön osuus työntekijöistä on yli puolet. Thinkre.™' Tutkimus- ja kehitystiimi on saanut sarjan kunniaksi kuten "Yrittäjyys ja innovaatio Talent of Jiangs u maakunta", "Jiangsun maakunnan yrittäjyys- ja innovointiryhmä", "Jiangsun maakunnan kuusi huippulaajaa", "333 Korkea taso Jiangsun maakunnan talentit", " Yrittäjyys ja innovointi asiantuntija, tiede- ja teknologiaministeriö", "Kansallinen 10,000 ihmissuunnitelma" ja niin edelleen. Thinkre.™On perustanut viisi laboratorioa, joihin sisältyy raaka-aineiden valinta ja arviointi, nestemäisen kalvoaineen valmistus, kalvovalmiste, kalvon suorituskyvyn testaus ja kalvon levityksen testaus. Pitkän aikaa, Thinkre.™On tehnyt teknistä yhteistyötä Kiinan tiedeakatemian, Xiamenin yliopiston, Pekingin kemiallisen tekniikan yliopiston, Changzhoun yliopiston ja niin edelleen, ja perustaa globalisoitu tiedotusosasto pysymään maailmanlaajuisen kalvoteknologian kehittämisen tahdissa. Thinkren asukkaat koko ajan™Ovat aina noudattaneet ”Innovaatio, luovuus ja luominen” ja yrityskäsitteen ”laatu, Palvelu ja Win-Win”, Thinkren brändin rakentaminen™Yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten kehittyneiden teknisten instituutioiden kanssa ja pyrkien yhteistä kehittämistä, Jotta voit tehdä Thinkre.™N panos maailman uudelle energia-innovaatioiden tielle!

Katso lisää

UUTISET

Mitkä ovat ominaisuudet Paras PEM veden elektrolyysi Kiinasta

Kiinasta peräisin oleva paras PEM vedestä elektrolyysissä on kalvotuote, jota käytetään veden elektrolyysissä. joka käyttää päämateriaalia protoninvaihtokulvoa.

2023-08-08 Katso lisää

Voisiko PFSA Protonin vaihtokulvo mullistaa sähkökemiallisia sovelluksia?

Korkea protonin johtavuus ja alhainen sähkövastus PFSA-protoninvaihtokalvo auttaa myös parantamaan energian muuntamista efe sähkökemiallisten reaktioiden hyötysuhde.

2023-07-31 Katso lisää

Mitkä ovat ominaisuudet Paras PEM veden elektrolyysi Kiinasta

Paras PEM vedenelektrolyysissä on myös hyvä hallittavuus ja sopeutumiskyky. Tuotteen kokoa ja muotoa voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeiden mukaan sopeutua erilaisiin veden elektrolyysilaitteisiin.

2023-07-24 Katso lisää

Kiinan IT-palveluun soveltuvien standardien ja eritelmien rakentaminen SPS ytimenä

Siksi, ryhmä keskittyy edelleen kiinalaisten pienten ja keskisuurten yritysten sähköisen kaupankäynnin ja tiedottamisen edistämiseen, jatkaa innovointia ja ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja parempia palveluja, niin, että rakentaa fiksu kiinalainen yritys ja tulla älykäs yrittäjä!

2023-04-18 Katso lisää

Katso lisää